27 MEI | LUSTRUM-EDITIE VOOR STELLING VAN AMSTERDAM RALLY

REGIO – Op zaterdag 27 mei van zullen er 120 klassieke auto’s in verschillende klassen en uitvoeringen van start gaan bij het IJmuidense Holiday Inn hotel om met de lustrum-editie van de Stelling van Amsterdam Rally mee te rijden. De rally wordt jaarlijks georganiseerd door Stelling van Amsterdam Rally en in deze lustrum-editie wordt met name de zuidelijke Stelling van Amsterdam aangedaan; een mooi gebied met oer-Hollandse weide en water gezichten.

 


Autorally “Stelling van Amsterdam” bij Sous-Terre Aalsmeer

Het parkeerterrein van Sous-Terre (tegenover de Watertoren) is de verblijfplaats voor alle deelnemers, die zullen genieten van een korte lunch aan de Westeinderplas in Aalsmeer. U kunt tussen 11.30 en 14.30 uur op deze plek genieten van de aankomst en vertrek van de deelnemers en hun klassiekers. Binnen in de galerie worden de deelnemers verrast met de tentoonstelling “Doeken van Sterren”, maar daar zal het hen niet om gaan. Het stempeltje dat is waarom ze hier stoppen.

Maar Peter van Eick van Sous-Terre hoopt op veel publiek dat wel zal genieten van de tentoonstelling in combinatie met deze auto’s. Zo ontwikkelt deze mooie locatie aan de Westeinder zich steeds meer tot een locatie waar kunst en activiteiten zich met elkaar vermengen.

Finish bij Villa Westend

Bij Villa Westend gevestigd aan de Westbroekerplas in de Velserbroek, waar op dat moment ook het ‘Villa’s Culinair Wijntheater in volle gang is, is de finish. Vanaf ongeveer 16:30 zullen de deelnemers en de mooie automobielen enthousiast door het publiek onthaald worden. Ook daar bent u natuurlijk van harte welkom!