28 MEI | BEWONERSDAG AWEKENINGS

Beste bewoners/omwonenden van recreatiegebied Spaarnwoude,

voor het 17e jaar organiseren wij Awakenings Festival (24/25 juni) in recreatiegebied Spaarnwoude-Houtrak. Om jullie te bedanken dat we weer van dit mooie park gebruiken mogen maken, gaan wij op zondag 28 mei een speciale bewonersdag organiseren.

We hebben een prachtige natuurwandeling in de planning onder leiding van bosbeheerder Arjen, van Free Nature. Free Nature is een stichting die werkt aan ontwikkeling van landschappen waar natuurlijke processen leidend zijn: wind, water, planten en dieren, waaronder grote grazers. Arjen kan ons alles vertellen over dit prachtige stukje natuur met grote grazers (rund en paard), jonge veulens en kalveren, veel vogels en ander natuurschoon.

Ben je enthousiast J? Mail dan naar info@awakenings.nl met als onderwerp: deelname bewonersdag Halfweg. Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer, email.

Graag 13.30 uur verzamelen bij Brasserie Halverwege (Zuiderweg 2, Halfweg) en onder het genot van een verfrissend drankje maken we kennis met elkaar. Om 14.00 uur gaan we van start en rond 16.00 uur eindigen we weer in de Brasserie en zorgen wij voor drankjes en hapjes.

Tot de 28ste!

Groetjes,

het team van Awakenings