FEESTELIJKE OPENING NIEUW GEBOUW RODE KRUIS IJMOND

VELSEN-ZUID |  Op 25 mei wordt het vernieuwde gebouw van Rode Kruis IJmond feestelijk geopend. Onder het genot van een drankje kan iedereen de pas verbouwde vergader- en lesruimte van het Rode Kruis bekijken. De afgelopen maanden is het gebouw in Velsen-Zuid flink verbouwd. Het resultaat is een mooie, ruime plek voor EHBO-cursussen, workshops en vergaderingen.

Iedereen is welkom om het nieuwe gebouw te komen bekijken op 25 mei. Burgemeester Dales zal samen met voorzitter Mees Hartvelt en Rode Kruis districtsvoorzitter Joop van Burk het gebouw om 17.00 officieel openen. Daarna is het mogelijk om met een drankje in de hand de pas verbouwde locatie zelf te bekijken.

De afgelopen maanden is het gebouw in Velsen-Zuid stevig onder handen genomen omdat na de fusie met de afdeling Beverwijk/Heemskerk dringend een groter leslokaal en vergaderruimte nodig was. Verder is de afdeling IJmond het logistieke centrum geworden van het district Kennemerland. De belangrijkste verandering is daarom het toevoegen van een vergroot leslokaal voor EHBO-cursussen en andere trainingen en workshops. Tussen ons gebouw en de garage van autobedrijf Schweitzer is een afdak geconstrueerd dat gelegenheid biedt voor het stallen van meerdere aanhangwagens.