Golfbaan Spaarnwoude organiseert FootGolf Open Dag

VELSEN-ZUID |  op zondag 22 april organiseert Golfbaan Spaarnwoude de FootGolf Open Dag in samenwerking met Spaarnwoude FootGolf. Tijdens deze dag kan iedereen GRATIS kennis maken met deze snel groeiende sport. Daarbij is iedereen welkom, van jong tot oud.

Sinds een aantal jaren heeft Golfbaan Spaarnwoude twee FootGolf wedstrijdbanen. Deze professionele banen zijn ingericht met hindernissen en waterpartijen waarbij de deelnemers in zo weinig mogelijk trappen de (voet)bal in de hole moeten zien te krijgen. Dit vergt inspanning, precisie en inzicht. FootGolf is zeer geschikt om u en uw kinderen meer te laten bewegen.

Wat is FootGolf?

FootGolf is een combinatie van voetbal en golf. FootGolfen doe je op de golfbaan, maar in plaats vaneen golfbal en clubs speel je met een voetbal en je voeten. De FootGolf holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone holes! In Noord-Holland is Spaarnwoude FootGolf de enige baan waar je 18-holes kunt spelen.

FootGolf Member Card

Na de Open Dag lanceert Golfbaan Spaarnwoude de Footgolf Member Card, met deze card kan iedereen vanaf 23 april FootGolfen op de 9-holes baan van Spaarnwoude zonder begeleiding. Hiermee is Spaarnwoude de eerste golfbaan in Nederland die inspeelt op de behoefte van deze opkomende doelgroep. De FootGolf Member Card is online verkrijgbaar voor slechts € 2,50. Een ronde kost € 10,00 voor 9-holes.

Inschrijven voor de GRATIS Open dag op zondag 22 april is mogelijk via de website (www.golffbaanspaarnwoude.nl).