OPEN DAG DIERENTEHUIS KENNEMERLAND

ZANDVOORT | Altijd al willen weten hoe het er in een asiel aan toe gaat? Op zoek naar een lieve huisgenoot? Dan is dit het moment! Dierentehuis Kennemerland in Zandvoort organiseert op zondag 1 oktober aanstaande een Open Asieldag. Iedereen is op die dag van harte welkom om tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje achter de schermen te komen nemen.

Er is van alles te beleven: er zijn diverse demo’s en we hebben een markt met verschillende kraampjes waaronder imkerij Bee Happy en Tante Lies Brocante. De kinderen kunnen een speurtocht doen of als dier geschminkt worden. Ook is er een grabbelton en een kleine speelgoedbeurs. We hebben ook dit jaar weer een loterij met prachtige prijzen. En Jur Botter, de wethouder Dierenwelzijn van Haarlem, komt ons op die dag een handje helpen. Daarnaast hebben we ook aan de inwendige mens gedacht; er zijn poffertjes, soep van Fleur, heerlijke zelfgemaakt gebak en natuurlijk koffie! Alle opbrengsten zijn voor de dieren in het asiel.

Viert u, net als Dierentehuis Kennemerland, dit jaar ook uw vijftigste verjaardag? Dan is er voor u gratis koffie en gebak (legitimatie verplicht).

Kortom een dag die u niet mag missen, de asieldieren kijken al uit naar uw komst! Op de Open Asieldag kunt u een dier alleen reserveren, er worden geen dieren geplaatst. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie over de open dag. U bent van harte welkom bij Dierentehuis Kennemerland, Keesomstraat 5, 2041 XA Zandvoort, tussen 11.00 en 16.00 uur.