OPEN DAG VOLKSTUINVERENIGING WIJKEROOG VELSEN-NOORD

VELSEN-NOORD – Op zondag 9 juli vanaf 11.00 uur houden wij weer onze jaarlijkse open dag. Het startpunt van de open dag is het “Praathuisplein“ voor de kantine. Daar is een plattegrond te krijgen van ons complex. Met de kaart in de hand kunt u onze tuinen op het complex bekijken.

Op het plein bij het “Praathuis” wordt voor de inwendige mens gezorgd met hapjes en drankjes. De artikelen van onze winkel worden uitverkocht. Voor een klein prijsje kunt u een leuk cadeautje op de kop tikken. De paragnoste is er ook weer, zij zit in de bestuurskamer.

En nieuw dit jaar is de rommelmarkt. Deze kunt u vinden op de parkeerplaats naast de speeltuin. Onze activiteitencommissie verzorgt de loterij met veel mooie prijzen. De opbrengst van de loterij is voor sociale culturele activiteiten die wij organiseren op ons terrein. De loten zijn verkrijgbaar in de kantine van het complex en op de dag zelf bij het standje, waar u dan ook de prijzen kunt bewonderen.

Er is weer van alles te doen. Op ons toch al gezellige terras zal de hele dag de muziek verzorgd worden door een acapellaband en Cock Zwanenburg, dat alleen is al een bezoek waard. U kunt ons vinden op een van de mooiste, zo niet hét mooiste plekje van de gemeente Velsen, in het Wijkeroogpark. U bent van harte welkom.

Het volledige adres voor de navigatie luidt:
VTV Wijkeroog, Wijkermeerweg 5, 1951AH Velsen-Noord.
Mocht u verder informatie wensen dan kan dat via telefoonnummer 0613506675 of op de website www.vtvwijkeroog.nl

Tot ziens bij ons op het complex.