OVER ONS

De naam “De Kanaalgraver” komt voort uit het feit dat op 8 maart 2015 het 150 jaar geleden is dat men startte het Noordzeekanaal te graven. De gebieden waar het blad verspreid wordt, grenzen aan onze zijkanalen.

De Kanaalgraver is een gratis  huis-aan-huis blad op tabloidformaat met een oplage van 70.000 dat zich richt op inwoners van Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem-Noord, Haarlemmerliede, Halfweg, IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velserbroek, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Wijk aan Zee en Zwanenburg. Het blad brengt regionaal nieuws, volgt regionale ontwikkelingen en is een platform voor regionale ondernemers.

Wij adviseren ondernemers over hun mediaplanning en diepen bedrijven, personen en lopende ontwikkelingen uit. We zijn dan ook continue op zoek naar relevant nieuws wat geschikt is om maandelijks te plaatsen. Tips zijn dan ook altijd welkom en kunt mailen naar redactie@dekanaalgraver.nl, vermeld wel even uw gegevens zodat wij, zo nodig, even contact met u op kunnen nemen.

Mocht u informatie willen over adverteren, tarieven of een mediaplanning, kunt u contact opnemen voor het maken van een afspraak met onze media-adviseur Therese Imming via mail therese@dekanaalgraver.nl of via telefoonnummer 06 13509314. Zij kan met u de mogelijkheden bespreken. Tevens kunt u uw advertentie door ons op laten maken.

Het enthousiaste team van De KanaalGraver staat u graag te woord bij al uw vragen en of opmerkingen.