Rotary IJmond organiseert ontmoetingsavond

VELSEN-ZUID | Nieuwe contacten leggen buiten je eigen netwerk is soms best lastig. Daarom organiseert Rotary IJmond op woensdagavond 4 april een ontmoetingsavond met een wijnproeverij. Iedereen die het leuk vindt ‘nieuwe’ mensen te ontmoeten is van harte welkom om 20.00 uur bij de Theeschenkerij in Velsen. Om elkaar en Rotary te leren kennen.

Rotary IJmond is een relatief kleine club van enthousiaste en betrokken mensen, die het belangrijk vinden iets van zichzelf te geven – om anderen te helpen. De club is de laatste tijd flink verjongd en staat open voor nieuwe leden. Onder het genot van een hapje en een drankje maken de bezoekers in een informele sfeer kennis met de leden van Rotary IJmond en hun organisatie.

De Haarlemse wijnimporteur Het Proefstation biedt gratis een proeverij aan van bijzondere wijnen en alcoholvrije sappen. Daarnaast zijn er kleine proeverijtjes van charcuterie en Franse kaas verkrijgbaar. De consumpties worden aangeboden tegen kostprijs (à 2 euro), graag contant af te rekenen. Neem voor aanmelden en informatie contact op met Marja Jochemus, mjochemus@online.nl of 06 2299 3199.