THE CITADEL SINGERS, HET KOOR DAT VAN ZICHT LAAT HOREN!

HEEMSKERK | Ons koor The Citadel Singers is in 2010 opgericht. Vorig jaar hebben wij een dirigentenwisseling gehad en zingen wij onder de enthousiaste leiding van Sylvia Labordus. Elke dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur wordt er gerepeteerd in het wijkcentrum De Citadel in Heemskerk.

Heb je altijd al willen zingen, dan is dit je kans! Het koor is vooral op zoek naar tenoren en bassen, maar sopranen en alten zijn ook van harte welkom. Wij zingen vooral pop- en musicalsongs. Op dinsdag 22 augustus a.s. starten we met de eerste repetitie in het nieuwe seizoen. Heb je interesse, dan is er de mogelijkheid om kosteloos 2x een repetitie bij te wonen/mee te zingen. Besluit je na 2 keer dat je je wilt aanmelden dan zal de dirigent een stemtest afnemen om zo je zangstem te bepalen. Noten kunnen lezen is zeker geen eis, maar het helpt natuurlijk wel.

Ons koor streeft naar enkele optredens per jaar waaronder ook minimaal 2 optredens voor de kerst. Voor informatie: kijk op www.citadelsingers.nl en facebook. Heb je interesse: email naar citadelsingers@gmail.com dan nemen we contact met je op.