TREINRONDRIT MET FOTO STOP TATA TERREIN

IJMUIDEN | Op zondag 29 oktober sluit de vereniging Hoogovens stoom het rij seizoen af. Vertrek van station Velserbosch gelegen achter het Dudokhuis hoofd kantoor aan de wenckebachstraat 1 1951 JZ te Velsen-Noord. Bij de gesloten bedrijfspoort links af richting staal haven daar vindt u een verwijs bord naar het station en museum. Vertrek 1e rit 10.45 en de 2e rit 13.00. 

Het loket gaat om 9.15  en 12.15 open. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden tijdens kantooruren tot vrijdag 27 oktober 18.00 via telefoonnummer 06-1212906. Tickets kosten € 6,00 voor volwassenen en € 4,00 van kinderen van 0 tot 12 jaar. Meer informatie vind u op www.hoogovensstoomijmuiden.nl. Gereserveerde kaarten dienen 1 uur voor de rit opgehaald te zijn.

De kaarten voor de eerste rit dienen opgehaald te worden tussen 9.30 en 10.15 uur. Indien u te laat komt loopt u het risico dat de kaarten inmiddels verkocht zijn, want “op is op”. Betaling is alleen mogelijk op de dag van de rit. Let op: betaling uitsluitend a contant. Pinnen is niet mogelijk.

In verband met de aangescherpte beveiliging op het terrein van Tata Steel dient u voortaan bij het reserveren voor elke deelnemer zijn naam en legitimatie op te geven. Dit geldt ook wanneer u niet reserveert maar de kaartjes op de dag van de rit koopt op het station Velserbosch. Zonder legitimatie krijgt u geen toegang tot het terrein en mag u niet met de trein mee.

Na de rit is ook het  Hoogovens museum open 

Toegang € 3,00 incl. een kop koffie. De trein en het museum zijn rolstoel vriendelijk. In het station zijn aangepaste toiletten. Voor trein liefhebbers deze keer zal een 2e stoom loc in voorspan mee rijden. De laatste zondag van april 2018 hopen wij weer het nieuwe rijseizoen te openen.