Voorlezen bij Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij

VELSEN-ZUID | De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur. Dit jaar vinden ze plaats van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2018. Dit jaar doet ook Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude mee aan dit voorleesfestijn.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, het vergroot de woordenschat en draagt bij aan interactieve vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt kinderen heel veel plezier!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er voorgelezen bij Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude door boer Cor Hoek Spaans. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 zijn van harte welkom!

Datum: woensdag 24 januari 2018
Tijdstip: 15.00 uur
Locatie: Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij | Genieweg 50 | 1981 LN | Velsen-Zuid

Kinderzwerfboek roept kinderen én volwassenen op om gelezen kinderboeken te voorzien van een zwerfsticker en een zwerfcode en deze uit zwerven te sturen. Kinderzwerfboek wil zoveel mogelijk kinderen in Nederland (en in het bijzonder in aandachtswijken) aan het lezen krijgen om hiermee het taalkundig inzicht van kinderen te vergroten, kinderen een beter toekomstperspectief te bieden en de kans op armoede te verkleinen. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Meer weten over Kinderzwerfboek? www.kinderzwerfboek.nl