Zaterdag 5 mei G Disco in Velserbroek

VELSERBROEK | Ook op zaterdag 5 mei zal er een G Disco worden gehouden in de discozaal van ontmoetingscentrum De Koe in Velserbroek. Ook deze keer wordt het georganiseerd door stichting “Ook Voor Jou” in samenwerking met het Sociaal Wijkteam Velserbroek. Hierna volgt er nog één G-Disco avond in De Koe, namelijk op de zaterdag 2 juni. Dit is dan de laatste voordat de grote vakantie begint.

De discoavond begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur en is voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar. De toegang is € 2,50 maar is wel inclusief 1 consumptie voor een alcohol vrij drankje . Voor eventueel meegekomen begeleiding, is de toegang uiteraard gratis. Dj’s Rens en Jeroen verzorgen wederom de muziek waarop gedanst kan worden en uiteraard kunnen er ook verzoeknummers worden aangevraagd. Wil je een nummer heeeel graag gedraaid zien neem dan zelf even de cd mee waar het op staat zodat het zeker gedraaid kan worden

De eerste drie avonden waren erg gezellig en ook de laatste 2 voor de grote vakantie gaan we er een leuk feestje van maken met z’n allen. Voor mensen met een beperking is het lastiger om mensen te ontmoeten terwijl ook deze groep graag een leuke avond wil stappen om zo nieuwe contacten op te doen, te dansen en nieuwe vrienden maken. In het reguliere uitgaansleven is dit vaak niet mogelijk vandaar dit initiatief.

In het kader van de participatiesamenleving zullen vrijwilligers van Stichting “Ook Voor Jou” en van ontmoetingscentrum De Koe ervoor zorgen dat de avond goed verloopt. Stichting “Ook Voor Jou” is een kleinschalige zorgorganisatie met 2 vestigingen.

Meer informatie over de G-disco is te vinden op facebook: ook voor jou disco en op www.stichting-ookvoorjou.nl