Zesde editie Haarlemse Geluksroute

HAARLEM | Alweer de 6e editie van de Geluksroute 023 vond het afgelopen weekend plaats. Onder het motto ‘Geluk delen met een ander, brengt geluk voort’, zetten Gelukbrengers verspreid over Haarlem en omgeving hun deuren open voor geïnteresseerden en gelukzoekers.

De bezoeker kon makkelijk informatie krijgen over de Gelukbrengers, de plattegrond en het programma door een speciale app te downloaden. De keuze dit jaar was groot en het aanbod zeer divers. Geluk kon gedeeld worden door onder andere samen muziek, energetisch werk, zang en workshops in yoga, mozaïek, dans en schilderen te beleven.

De meeste aktiviteiten waren gratis, op een aantal na waar een kleine of vrijwillige bijdrage voor materialen werd gevraagd. In het aan de Zaanenstraat prachtig verbouwde voormalig vakbondsgebouw gevestigde Centrum Flow-Plaza, waren enkele nieuwkomers te zien. Een inspirerende en vrij aangeboden workshop SoulCollage® werd druk bezocht en de deelnemers konden na afloop met een fraaie zelfgemaakte kaart hun geluksroute vervolgen. 2018 is voor velen mooi begonnen.

Foto: deelnemers aan de workshop SoulCollage®